Lézinnes og Tonnere (Felix sløj)

Lézinnes blev nået i går
Frisbee-leg om morgnen i Ravières var o.k., men Felix gad ikke drikke vand fra hanen som ellers.

På vej mod 1. sluse startede Felix med at brække sig – og det blev han ved med ‘on and off’.  Oplevelserne af naturen omkring os blev lidt overrulet af at Felix var sløj. Vi holdt længere frokostpause for at få renset hans mave ud med græs, og det gik nogenlunde i orden ud på eftermiddagen, men aftensmaden kom op igen i den grad ved 2:30 tiden om natten, hvor vi lå ved en smuk park i Lézinnes.

Inden afgang fra parken testede jeg Felix legelyst, men fik kastet frisbeen i vandet i stedet for! HELT USÆDVANLIGT mestrede jeg at få den op igen med bådshagen.

Tonnerre –  i dag – Felix fortsat sløj
Nu blev det hedebølge – fra kl. 11 af var temperaturen på ca. 28 grader og det var godt nok lidt af en ‘hede’ at sejle i, men vi havde besluttet at målet var en by, hvor vi kunne forvente der fandtes dyrlæge om nødvendigt – det håber vi så ikke. Tonnerre har en bymidte som er en charmerende sag, der ligger 1 km fra kanalens kommunale havn, hvor udsigten er til grønt område på den ene side og til fabrik og højhusboliger til den anden. So what, der er strøm og vand.

Vi holder Felix på faste og glæder os meget til at få en frisk hund igen – et par dage ved vi jo at infektioner kan tage, så forhåbentlig er det bare det. Om varmen fortsætter som prognoserne siger, passer det med, at vi alle tre tager den med ro her i pinsen.